• 9.384.855 stemmen

Adamas

Adamas seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Adamas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Adamas.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Adamas (Seizoen 1) dateert van 2022.

Adamas Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Adamas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Adamas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Adamas Serie Informatie

Adamas is een Drama / Mystery-serie uit 2022. Geregisseerd door Park Seung-woo met onder meer de acteurs Ji Sung, Seo Ji-hye en Lee Soo-kyung .

Tweeëntwintig jaar geleden verloren de tweelingbroers Woo-shin en Soo-hyun hun vader bij een moord. Woo-ssin, nu een succesvolle schrijver van mysterieuze romans, ontdekt dat zijn vader is vermoord met een diamanten pijl genaamd 'Adamas'. Om die in handen te krijgen, gaat hij als ghostwriter naar het landhuis van Kwon Jae-yoo, de voorzitter van de Haesong Group, voor het schrijven van diens memoires. Soo-hyun, nu een officier van justitie, ontmoet Seo-hee, een journaliste die de waarheid wil achterhalen over de moord van 22 jaar geleden. Wanneer Soo-hyun begint te twijfelen over de dood van zijn vader, heropent hij de zaak.