• 9.385.210 stemmen

Samen Uit, Samen Thuis?

Samen Uit, Samen Thuis? seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Samen Uit, Samen Thuis?? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Samen Uit, Samen Thuis?.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Samen Uit, Samen Thuis? (Seizoen 1) dateert van 2023.

Samen Uit, Samen Thuis? Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Samen Uit, Samen Thuis?? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Samen Uit, Samen Thuis? seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Samen Uit, Samen Thuis? Serie Informatie

Samen Uit, Samen Thuis? is een Reality / Romantiek-serie uit 2023.

In 'Samen Uit, Samen Thuis?' is te zien dat het nooit te laat is om een poging te doen de ware liefde te vinden. Een aantal singles met levenservaring die al een tijdje toe zijn aan een partner, krijgt de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun bucketlist staat of die veel voor hen betekent - samen met drie potentiële liefdespartners. Zij gaan dus samen uit, maar met wie komen ze samen thuis?