Being Eve seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Being Eve? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Being Eve.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Being Eve (Seizoen 2) dateert van 2002.
Being Eve Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Being Eve? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Being Eve seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Being Eve Serie Informatie
Being Eve is een Komedie / Drama-serie uit 2001-2002. met onder meer de acteurs Fleur Saville, David de Lautour en Stephen Lovatt .
Eve is een vijftienjarige filosofe. Zoals elke tiener heeft ze een verwarrende hoeveelheid media tot haar beschikking. Ze ziet het als haar rol om helderheid in deze chaos te scheppen. Eve heeft als het ware een videocamera in haar hoofd. Ze kan terugspoelen, pauzeren, vertragen of versnellen wanneer ze iets vanuit een ander perspectief wil bekijken. Eve ziet het leven als een documentaire en bedient zelf de camera.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.