• 9.371.563 stemmen

Miracle Brothers

Miracle Brothers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Miracle Brothers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Miracle Brothers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Miracle Brothers (Seizoen 1) dateert van 2023.

Miracle Brothers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Miracle Brothers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Miracle Brothers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Miracle Brothers Serie Informatie

Miracle Brothers is een Drama / Mystery-serie uit 2023. Geregisseerd door Park Chan-hong met onder meer de acteurs Bae Hyeon-seong, Jung Woo en Park Yu-rim .

Yook Dong-ju is een aspirant-schrijver met een parttime baan. Hij heeft een hoop schulden en zijn moeder veroorzaakt veel problemen. Zijn leven kan niet slechter worden. Op een dag verschijnt er plotseling een mysterieuze jongen voor zijn neus, Lee Kang-san. Hij heeft een ongeluk gehad en hij herinnert zich niets over zichzelf, inclusief zijn naam en leeftijd. Wel heeft hij een mysterieus vermogen om de pijn en wanhoop van andere mensen te voelen en ook hun hart te lezen. Met zijn speciale gave aarzelt Kang-san niet om op te treden tegen onrechtvaardigheid. Dong-ju besluit tijdelijk om voor hem te zorgen en ontmoet zodoende gelijkgestemde zielen.