Strike Back seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Strike Back? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Strike Back.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Strike Back (Seizoen 8) dateert van 2020.
Strike Back Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Strike Back? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Strike Back seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Strike Back Serie Informatie
Strike Back is een Actie-serie uit 2010-2020. Geregisseerd door M.J. Bassett met onder meer de acteurs Richard Armitage, Warren Brown en Daniel MacPherson .
Strike Back is een verhaal van bedrog, verlossing en wraak. Dit alles speelt zich af in de aaneengeschakelde levens van twee voormalige soldaten, nu leden van Section 20, een ultrageheime spionageafdeling van het Britse leger die zich toespitst op doelwitten met een hoge risicograad en dito prioriteit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 149 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.