• 9.384.794 stemmen

Partners

Partners seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Partners? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Partners.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Partners (Seizoen 1) dateert van 2014.

Partners Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Partners? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Partners seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Partners Serie Informatie

Partners is een Komedie-serie uit 2014. Geregisseerd door Rich Correll met onder meer de acteurs Kelsey Grammer, Martin Lawrence en Telma Hopkins .

Allen Braddock en Marcus Jackson, twee advocaten uit Chicago, ontmoeten elkaar in de rechtbank op de ergste dag uit hun levens. De twee, die samen zijn gebracht door het lot en hebzucht, vormen een partnerschap en worden vrienden. Zij dwingen elkaar een balans te vinden tussen de ethische en de niet zo ethische kant van hun professie en hun privéleven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.