A Time Called You seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie A Time Called You? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van A Time Called You.
Het laatste bij ons bekende seizoen van A Time Called You (Seizoen 1) dateert van 2023.
A Time Called You Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van A Time Called You? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Time Called You seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
A Time Called You Serie Informatie
A Time Called You is een Romantiek / Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Kim Jin-won met onder meer de acteurs Ahn Hyo-Seop, Jeon Yeo-been en Kang Hoon .
Ku Yeon-joon, het vriendje van Han Joon-hee, stierf een jaar geleden. Ze is nog steeds niet over zijn dood heen en mist hem heel erg. Op een dag reist ze op de een of andere manier terug in de tijd naar het jaar 1998. Ze blijkt in het lichaam te zitten van de middelbare scholier Kwon Min-ju. Daar ontmoet ze Nam Si-hun, die verbazend veel op haar overleden geliefde lijkt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.