Good Night World seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Good Night World? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Good Night World.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Good Night World (Seizoen 1) dateert van 2023.
Good Night World Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Good Night World? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Good Night World seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Good Night World Serie Informatie
Good Night World is een Animatie / Komedie-serie uit 2023. Geregisseerd door Katsuya Kikuchi met onder meer de acteurs Daisuke Hirose, Nobunaga Shimazaki en Akio Otsuka .
In het online spel 'Planet' is er een machtig team van vier spelers: de Akabane Family. Hoewel ze zich er niet van bewust zijn, zijn deze vier spelers in het echte leven een gebroken gezin. Een opgesloten, oudere broer. Een jongere broer die veel presteert. Een vader die door zijn eigen kinderen niet wordt gerespecteerd. En een moeder die haar eigen huishouden verwaarloost. Ze kennen de warmte van familie niet en hebben ook niet door dat hun online familie slechts een voorbijgaand gevoel is. In het spel strijden ze tegen monsters en botsen ze met andere gildes terwijl ze naar het einddoel van 'Planet' werken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.