Play for Today seizoen 15?
Zal er een seizoen 15 beschikbaar komen voor de tv-serie Play for Today? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Play for Today.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Play for Today (Seizoen 14) dateert van 1984.
Play for Today Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 15) van Play for Today? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Play for Today seizoen 15 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Play for Today Serie Informatie
Play for Today is een Anthologieserie / Drama-serie uit 1970-1984. Geregisseerd door Alan Clarke
Televisie-anthologiedramaserie, waarin zowel originele televisiespelen en bewerkingen van toneelstukken en romans voorbijkwamen. Enkele van deze toneelstukken, zoals 'Rumpole of the Bailey', werden later op zichzelf staande televisieseries. Schrijvers als Ian McEwan, en John Hopkins schreven afleveringen voor de serie, en enkele prominente regisseurs als Stephen Frears, Alan Clarke, Michael Apted, Mike Newell, Roland Joffé, Ken Loach, Lindsay Anderson en Mike Leigh begonnen er hun carrière.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 14 seizoenen.