Blablabla met Schaap seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Blablabla met Schaap? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blablabla met Schaap.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blablabla met Schaap (Seizoen 1) dateert van 2023.
Blablabla met Schaap Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Blablabla met Schaap? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blablabla met Schaap seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blablabla met Schaap Serie Informatie
Blablabla met Schaap is een Reality-serie uit 2023.
In deze show gaat de actrice Elise Schaap de uitdaging aan, zich een accent of dialect helemaal eigen te maken. Zo nodigt Chantal Janzen de actrice uit om het Limburgs onder de knie te krijgen. Elise bezoekt de plek waar Chantal geboren en getogen is. Daar ontmoet ze ook acteur Huub Stapel, die uit hetzelfde dorp komt. De fijne kneepjes van het Limburgs leert ze van Lex Uiting. Het blijft niet alleen bij oefenen en leren: Schaap gaat namelijk undercover op een plek waarbij moet blijken of ze echt door het leven kan gaan als een echte Limburger. Ook leert ze onder meer Volendams van Simon Keizer en Twents van Leonie ter Braak.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,10 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.