Fort Boyard seizoen 34?
Zal er een seizoen 34 beschikbaar komen voor de tv-serie Fort Boyard? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fort Boyard.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fort Boyard (Seizoen 33) dateert van 2022.
Fort Boyard Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 34) van Fort Boyard? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fort Boyard seizoen 34 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fort Boyard Serie Informatie
Fort Boyard is een Spelprogramma / Avontuur-serie uit 1990-2022. Geregisseerd door Bernard Flament met onder meer de acteurs Sophie Davant, Anne-Gaëlle Riccio en Monique Angeon .
Fort Boyard, opgenomen op het gelijknamige fort tussen het eiland Aix en het eiland Oléron, is een spelprogramma waarin een team van kandidaten verschillende fysieke en intellectuele tests uitvoert (snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen, kracht enz.) Het wordt omringd door de "bevolking van het fort", wat de mysterieuze en fantastische sfeer van de plek versterkt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,63 met in totaal 41 stemmen. De serie heeft momenteel 33 seizoenen.