Burn Notice seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Burn Notice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Burn Notice.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Burn Notice (Seizoen 7) dateert van 2013.
Burn Notice Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Burn Notice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Burn Notice seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Burn Notice Serie Informatie
Burn Notice is een Actie / Misdaad-serie uit 2007-2013. Geregisseerd door Stephen Surjik met onder meer de acteurs Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar en Sharon Gless .
Een 'burn notice' is een soort van ontslagbrief voor spionnen. Als een spion een 'burn notice' krijgt, wordt hij van al zijn contactpersonen en hulpmiddelen afgesneden. Michael Westen krijgt zo'n 'burn notice', maar het is hem niet duidelijk waarom. Hij begint als freelance spion mensen te helpen die in nood zijn. Hij krijgt hierbij hulp van de voormalig IRA-terroriste Fiona, de oude spion Sam en zijn moeder Madeline.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,06 met in totaal 34 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.