Akgwi seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Akgwi? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Akgwi.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Akgwi (Seizoen 1) dateert van 2023.
Akgwi Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Akgwi? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Akgwi seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Akgwi Serie Informatie
Akgwi is een Horror / Mystery-serie uit 2023. Geregisseerd door Lee Jung Rim met onder meer de acteurs Kim Tae-ri, Oh Jung-se en Hong Kyung .
Ku San Young werkt overdag parttime en studeert 's nachts om ambtenaar te worden. Nadat ze in het bezit is gekomen van een relikwie van haar overleden vader, vinden er mysterieuze sterfgevallen om haar heen plaats, en merkt ze dat ze langzaam aan het veranderen is. Yeom Hae Sang is een Koreaanse folklore leraar die demonen kan zien. Als kind zag hij zijn moeder vermoord worden door een demon. Wanneer Hae-Sang San-Young ontmoet, wordt hij geconfronteerd met de demon die zijn moeder heeft vermoord.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.