Gary Unmarried seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Gary Unmarried? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gary Unmarried.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gary Unmarried (Seizoen 2) dateert van 2009.
Gary Unmarried Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Gary Unmarried? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gary Unmarried seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gary Unmarried Serie Informatie
Gary Unmarried is een Komedie-serie uit 2008-2010. Geregisseerd door James Burrows met onder meer de acteurs Jay Mohr, Ed Begley Jr. en Paula Marshall .
De serie draait om Gary Brooks en zijn ex-vrouw Allison, drie maanden nadat ze zijn gescheiden. Gary is eigenaar van een schildersbedrijf (vanaf seizoen 2 werkt hij bij een radiostation), en heeft een eigen huis gekocht na de scheiding. Gary en Allison delen de voogdij over hun twee kinderen, Tom en Louise. Ook krijgen ze te maken met nieuwe relaties, waar ze beiden aan moeten wennen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.