• 9.369.659 stemmen

Ontwikkeld door: Peter Thorsboe en Peter Thorsboe

Met onder meer: Charlotte Fich, Mads Mikkelsen en Lars Brygmann

Oorspronkelijke taal: Deens

Release datum: zondag 1 oktober 2000

Eerst uitgezonden op: DR1 (Denemarken)

• Viaplay Bekijk via Viaplay
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rejseholdet

De vijf leden van Unit One Ingrid, IP, Fischer, La Cour en Gaby zijn geharde specialisten die elk zo hun onmisbare eigenschappen en vaardigheden hebben. Ze beschikken over de modernste apparatuur en technologie, maar staan in hun werk wel continu onder druk van hogerhand. Daar vindt men namelijk dat er meer zaken moeten worden opgelost voor minder geld. Gelukkig bestaat Unit One uit echte doorzetters die steeds weer alles op alles zetten om misdadigers achter de tralies te krijgen. En die moeite wordt vrijwel iedere keer beloond.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Rejseholdet

avatar van AniSter

AniSter

maandag 18 oktober 2021
Rejseholdet seizoen 1 Algemeen: prima serie, maar evenaart Bron (Serie, 2011 - 2018) niet. De cast is prima en bevat zo'n beetje alle bekende Deense acteurs. Seizoen 1: komt een beetje simplistisch over. Het geheel moet echt nog op gang komen. Seizoen 2: het beste seizoen naar mijn mening. Hier zitten een paar spannende afleveringen in. Seizoen 3: iets minder dan seizoen 2. Er lopen meerdere verhaallijnen parallel over meerdere afleveringen: sla geen aflevering over. Aflevering 2 van dit seizoen vond ik van de gehele serie de beste (= aflevering 18 van alle 32 afleveringen), met Nikolaj Lie Kaas als sterspeler. Seizoen 4: een nakomertje bestaande uit twee afleveringen die een vervolg vormen. Het minste seizoen met een saaier plot. Al met al een goede serie waarbij de privélevens van de medewerkers van Unit 1 een belangrijk deel van de tijd in beslag nemen.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
donderdag 5 augustus 2021
Rejseholdet seizoen 1 Uitstekende serie met goede acteurs en prima privé verhaallijn naast de misdaden die ze proberen op te lossen.