• 9.385.030 stemmen

Mitchel aan de Maas

Mitchel aan de Maas seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mitchel aan de Maas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mitchel aan de Maas.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mitchel aan de Maas (Seizoen 1) dateert van 2023.

Mitchel aan de Maas Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mitchel aan de Maas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mitchel aan de Maas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mitchel aan de Maas Serie Informatie

Mitchel aan de Maas is een Reality-serie uit 2023.

Hij haalt geluk uit kleine dingen, leeft in het moment en heeft energie voor tien: de immer opgewekte Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer. Trots op zijn werk, op de stad en op de mensen die voor de stad zorgen, de stad veilig maken en schoonhouden: vuilnismannen en -vrouwen, reinigers en gladheidsbestrijders. In de nieuwe realityserie Mitchel aan de Maas volgen we de energieke Mitchel bij werkzaamheden binnen de gemeente die door zijn ogen van uitzonderlijke schoonheid zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.