• 9.385.783 stemmen

Motel Valkirias

Motel Valkirias seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Motel Valkirias? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Motel Valkirias.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Motel Valkirias (Seizoen 1) dateert van 2023.

Motel Valkirias Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Motel Valkirias? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Motel Valkirias seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Motel Valkirias Serie Informatie

Motel Valkirias is een Drama / Thriller-serie uit 2023. Geregisseerd door Jorge Queiroga met onder meer de acteurs Maria João Bastos, María Mera en Marina Mota .

De serie speelt zich af in een motel dat de grens tussen Galicië en Portugal overschrijdt. Eva Santana, Lucía Veiga en Carolina Carneiro zijn drie vrouwen met financiële en persoonlijke problemen. Eva is een actrice die geen succes meer kent, Lucia is een moeder op de vlucht voor haar ex-man en Carolina de eigenares van een failliet motel. Ze kruisen het pad van Elixio, die in het motel logeert. Ze komen in ernstig gevaar nadat ze hun krachten hebben gebundeld om waardevolle koopwaar van deze persoon in handen te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.