Malpractice seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Malpractice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Malpractice.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Malpractice (Seizoen 2) dateert van 2025.
Malpractice Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Malpractice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Malpractice seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Malpractice Serie Informatie
Malpractice is een Drama-serie uit 2023-2025. Geregisseerd door Philip Barantini met onder meer de acteurs Niamh Algar, Lorne MacFadyen en Hannah Walters .
Dokter Lucinda Edwards is een slimme, strijdvaardige arts. Op een bepaald moment wordt ze geconfronteerd met een nachtmerrie, die eindigt met de dood van Edith Owusu, een slachtoffer van een overdosis opioïden. Ondanks de steun van haar medisch supervisor, dokter Leo Harris, eist Ediths rouwende vader een onderzoek naar Lucinda's handelen op de noodlottige avond. Het medisch onderzoek wordt geleid door dokter Norma Callahan en dokter George Adjei. Terwijl George vindt dat dit een onvermijdelijke tragedie was, is Norma achterdochtig over Lucinda's gedrag en beslissingen in de aanloop naar Ediths dood.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.