Sin Huellas seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sin Huellas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sin Huellas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sin Huellas (Seizoen 1) dateert van 2023.
Sin Huellas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sin Huellas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sin Huellas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sin Huellas Serie Informatie
Sin Huellas is een Komedie / Actie-serie uit 2023. Geregisseerd door Koldo Serra met onder meer de acteurs Carolina Yuste, Camila Sodi en Silvia Alonso .
Desi en Cata zijn medewerkers van een schoonmaakbedrijf maar worden van de ene op de andere dag ontslagen. Gestrest over geld krijgen ze een wonder in de vorm van een telefoontje: ze zijn gevraagd om het landhuis van de Rosellós, een van de machtigste families in Alicante, schoon te maken. Alles gaat goed totdat ze het lijk van een vrouw vinden. Al snel zit de politie achter hen aan. Maar dat geldt ook voor Russische huurmoordenaars, een familie van miljonairs en een ex-man met een mariachiband.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.