L'École de la Vie seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie L'École de la Vie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van L'École de la Vie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van L'École de la Vie (Seizoen 2) dateert van 2023.
L'École de la Vie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van L'École de la Vie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over L'École de la Vie seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
L'École de la Vie Serie Informatie
L'École de la Vie is een Komedie / Drama-serie uit 2021-2023.
Vincent, leraar geschiedenis en aardrijkskunde, wordt getroffen door een vreselijke tragedie: zijn vrouw Justine sterft bij de geboorte van hun dochter. Geconfronteerd met deze ondraaglijke realiteit, en om niet weg te zinken, zoekt hij zijn toevlucht volledig in zijn beroep als leraar. Dit tot groot ongenoegen van de mensen om hem heen en van de directrice, Madame Mine. Zijn leerlingen krijgen op hun beurt weer te maken met allerlei problemen, zoals alcoholisme en armoede.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.