Rain Dogs seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rain Dogs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rain Dogs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rain Dogs (Seizoen 1) dateert van 2023.
Rain Dogs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rain Dogs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rain Dogs seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rain Dogs Serie Informatie
Rain Dogs is een Komedie / Drama-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Daisy May Cooper, Jack Farthing en Ronkẹ Adékoluẹjo .
Costello Jones is een toegewijde moeder die het beste wil voor haar jonge, vroegrijpe dochter Iris. Terwijl ze probeert te overleven, steunt Costello op Selby, de pseudo-vader van Iris (en Costello's pseudo-zielsverwant), en Gloria, de loyale maar chaotische peettante en beste vriendin van het duo. Samen vormen ze een geïmproviseerde familie, gebonden door een complexe maar diepgewortelde liefde en verzet tegen een systeem dat tegen hen is opgebouwd. ”Rain Dogs” vertelt het verhaal van de liefde van een moeder voor haar dochter en verkent een disfunctionele familie aan de rand van de samenleving, in een poging het rechte pad te bewandelen in een verwrongen wereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.