Another Period seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Another Period? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Another Period.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Another Period (Seizoen 3) dateert van 2018.
Another Period Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Another Period? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Another Period seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Another Period Serie Informatie
Another Period is een Komedie / Historisch-serie uit 2015-2018. Geregisseerd door Jeremy Konner met onder meer de acteurs Riki Lindhome, Natasha Leggero en Jason Ritter .
Voordat anderen hun roem opeisten, was er één Amerikaanse familie die stond voor alles wat verwend, schaamteloos en dom was. Ontmoet de Bellacourts: de eerste familie in Newport, Rhode Island in het jaar 1902. Ze hebben bakken met geld, wonen in een groot herenhuis en hebben meer dienstknechten dan familieleden. Maar de bedienden van de Bellacourts moeten veel meer doen dan paraplu's vasthouden. Ze moeten zo goed mogelijk voor de zusjes Lilian en Beatrice zorgen. Zij geven echter enkel om rijk zijn en beroemd worden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.