VTC seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie VTC? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van VTC.
Het laatste bij ons bekende seizoen van VTC (Seizoen 1) dateert van 2021.
VTC Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van VTC? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over VTC seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
VTC Serie Informatie
VTC is een Drama / Thriller-serie uit 2021. Geregisseerd door Julien Bittner met onder meer de acteurs Nicolas Phong Pheth, Gringe en Golshifteh Farahani .
Nora rijdt ’s nachts als taxichauffeur. Haar leven is een puinhoop. Ze is verslaafd aan amfetaminen, verdrinkt in de schulden en heeft de voogdij over haar dochter verloren. Wanneer ze op een nacht haar broer uit de nood helpt door een geheimzinnige levering van hem over te nemen, verdient ze een smak geld. Zonder het te beseffen is Nora nu gebonden aan een mysterieus en gevaarlijk ondergronds netwerk.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,20 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.