• 9.384.794 stemmen

Taboo

Taboo seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Taboo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Taboo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Taboo (Seizoen 2) dateert van 2026.

Taboo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Taboo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Taboo seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Taboo Serie Informatie

Taboo is een Drama-serie uit 2017-2026. Geregisseerd door Anders Engström met onder meer de acteurs Tom Hardy, Jonathan Pryce en Jessie Buckley .

1813. James Keziah Delaney keert terug uit Afrika met 14 illegaal verkregen diamanten. Hij gaat op zoek naar wraak voor de dood van zijn vader. Als hij weigert om het familiebedrijf te verkopen aan de Oost-Indische Compagnie besluit hij zijn eigen handel en scheepvaart imperium op te bouwen. Hij belandt vervolgens in een gevaarlijk spel tussen twee oorlogvoerende naties, Groot-Brittannië en Amerika.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,87 met in totaal 182 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.