Grimsburg seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Grimsburg? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Grimsburg.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Grimsburg (Seizoen 2) dateert van 2025.
Grimsburg Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Grimsburg? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Grimsburg seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Grimsburg Serie Informatie
Grimsburg is een Animatie / Komedie-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Roy Burdine met onder meer de acteurs Erinn Hayes, Rachel Dratch en Alan Tudyk .
Marvin Flute is misschien wel de grootste detective ooit die een vleesetende clown heeft gevangen of een moderne armoire heeft geïdentificeerd. Maar er is één mysterie dat hij nog steeds niet kan oplossen: zijn familie. Nu Flute weer terug is in Grimsburg, een stadje waar iedereen een geheim of drie heeft, zal Flute elk spoor volgen dat hij heeft om zichzelf te verlossen van de ex-vrouw van wie hij bleef houden. Zelfs als dat betekent dat hij moet omgaan met de zoon waar hij nooit de moeite voor heeft genomen om te leren kennen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.