Kaçış seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kaçış? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kaçış.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kaçış (Seizoen 1) dateert van 2022.
Kaçış Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kaçış? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kaçış seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kaçış Serie Informatie
Kaçış is een Drama / Actie-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu en Aras Aydın .
De oorlogsfotograaf Mehmet steekt samen met een groep journalisten uit verschillende landen in het geheim de grens over om criminele gebeurtenissen vast te leggen en onderzoek te doen in een Yezidi-dorp. Bij een inval vallen ze echter in handen van een radicale terroristische organisatie. Vanaf dan worden de verwikkelingen, misdaden en ontsnappingsverhalen die plaatsvinden tegen een achtergrond van wrede daden gevolgd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.