• 9.385.191 stemmen

Kokdu: Season of Deity

Kokdu: Season of Deity seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kokdu: Season of Deity? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kokdu: Season of Deity.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kokdu: Season of Deity (Seizoen 1) dateert van 2023.

Kokdu: Season of Deity Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kokdu: Season of Deity? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kokdu: Season of Deity seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kokdu: Season of Deity Serie Informatie

Kokdu: Season of Deity is een Drama / Romantiek-serie uit 2023. Geregisseerd door Baek Soo-chan met onder meer de acteurs Kim Jung-hyun, Im Soo-hyang en Cha Chung-hwa .

Een Magere Hein, genaamd Kokdu, neemt elke 99 jaar een pauze van zijn taken in de onderwereld. In deze pauze bezoekt hij de sterfelijke wereld voor 49 dagen om mensen te straffen. Hij neemt er het lichaam van de mens Do Jin Woo aan. Hij ontmoet Han Gye-jeol, een arts met mysterieuze gaven, en gaat aan de slag als bezoekende arts.