Tsuka no Ma no Ichika seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Tsuka no Ma no Ichika? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tsuka no Ma no Ichika.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tsuka no Ma no Ichika (Seizoen 1) dateert van 2022.
Tsuka no Ma no Ichika Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Tsuka no Ma no Ichika? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tsuka no Ma no Ichika seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tsuka no Ma no Ichika Serie Informatie
Tsuka no Ma no Ichika is een Drama / Romantiek-serie uit 2022.
Toen Sendawara Ichika op de middelbare school zat, vertelde een dokter haar dat ze nog maar twee jaar te leven had. Er zijn inmiddels meer dan twee jaar verstreken sinds die diagnose en Sendawara Ichika is nu een universiteitsstudent. Ze brengt haar dagen door zonder te weten of dit haar laatste dag zal zijn. Sendawara Ichika gaat graag naar Yurugi Akifumi's filosofieles. Hij praat vaak over de zin van het leven en het belang ervan. Ze groeien langzaam naar elkaar toe, maar Yurugi Akifumi zegt plotseling zijn baan bij de universiteit op en verdwijnt.