De Sleutel seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Sleutel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Sleutel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Sleutel (Seizoen 1) dateert van 2019.
De Sleutel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Sleutel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Sleutel seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Sleutel Serie Informatie
De Sleutel is een Documentaire-serie uit 2019.
Beau van Erven Dorens geeft vijf daklozen in verschillende Nederlandse steden de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. Hij geeft ze naast hulp en liefde een sleutel van een huis, waardoor ze in één klap niet meer dakloos zijn. Een eigen huis is een eerste levensbehoefte voor hen. Met professionele hulp gaan zij vervolgens aan de slag. Dit levert allerlei nieuwe problemen op, zoals de regels van de samenleving, de sociale controle, de eenzaamheid, het huishouden en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Lukt het de daklozen om hun problemen zoals schulden, verslaving, re-integratie aan te pakken vanuit hun eigen woning?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.