• 9.385.764 stemmen

My Dead Ex

My Dead Ex seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie My Dead Ex? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van My Dead Ex.

Het laatste bij ons bekende seizoen van My Dead Ex (Seizoen 1) dateert van 2018.

My Dead Ex Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van My Dead Ex? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over My Dead Ex seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

My Dead Ex Serie Informatie

My Dead Ex is een Komedie-serie uit 2018. Geregisseerd door Chris Nelson met onder meer de acteurs Medalion Rahimi, Ryan Lee en Katherine Hughes .

Charley Albright is een typisch tienermeisje. Ze heeft een oogje op de knappe Luke, brengt veel tijd door op Instagram en dagdroomt over hoe haar perfecte leven eruit moet zien. Ze heeft ook een niet zo geheime bewonderaar, Ben Bloom, die haar voor de zoveelste keer mee uit heeft gevraagd. Om van hem af te komen stemt ze één keer toe, maar na een pijnlijke date probeert Ben haar hart te winnen via een billboard. Hij valt te pletter en keert nadien terug als een levende dode. Tot overmaat van ramp moet Ben bij haar in de buurt blijven, want anders lijdt hij pijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.