Dark Angel seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dark Angel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dark Angel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dark Angel (Seizoen 2) dateert van 2001.
Dark Angel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dark Angel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dark Angel seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dark Angel Serie Informatie
Dark Angel is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2000-2002. Geregisseerd door Jeff Woolnough met onder meer de acteurs Jessica Alba, Michael Weatherly en Valarie Rae Miller .
In 2009 ontsnapt Max Guevera (codenaam X5-452), een genetisch gemodificeerd meisje uit een geheim overheidsinstituut genaamd Manticore (naar het fabeldier manticore), samen met elf andere transgene kinderen, de X5's. Hier werden ze gemaakt en getraind tot supersoldaten en sluipmoordenaars. Enkele maanden later laten terroristen een elektromagnetische bom afgaan, waardoor alle elektronische systemen in de Verenigde Staten worden platgelegd en het land in volledige chaos en economische crisis belandt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,16 met in totaal 25 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.