Brokat seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Brokat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Brokat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Brokat (Seizoen 1) dateert van 2022.
Brokat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Brokat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Brokat seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Brokat Serie Informatie
Brokat is een Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Anna Kazejak met onder meer de acteurs Karolina Piechota, Wiktoria Filus en Magdalena Popławska .
Het is 1976 in Sopot te Polen. Op een feest voor de opening van een hotel staan Helena, Pola en Marysia elk voor moeilijke keuzes om hun bedrijf, familie en persoonlijke veiligheid te beschermen. De drie vastberaden vrouwen proberen hun weg te vinden door de sociale en politieke veranderingen van deze tijd en plaats in hun streven naar onafhankelijkheid, financiële vrijheid en liefde.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.