Scream Queens seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Scream Queens? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Scream Queens.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Scream Queens (Seizoen 2) dateert van 2016.
Scream Queens Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Scream Queens? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Scream Queens seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Scream Queens Serie Informatie
Scream Queens is een Komedie / Horror-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Barbara Brown met onder meer de acteurs Emma Roberts, Skyler Samuels en Taylor Lautner .
Semi-anthologieserie bestaande uit verschillende verhalen. In het eerste verhaal staat de studentenclub Kappa Kappa Tau van de Wallace University centraal. Er wordt een 20 jaar oud moordmysterie opgerakeld als de Rode Duivel seriemoordenaar weer verschijnt. Deze seriemoordenaar maakt de vrouwen tot doelwit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,16 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.