• 9.385.135 stemmen

CAT

CAT seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie CAT? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van CAT.

Het laatste bij ons bekende seizoen van CAT (Seizoen 1) dateert van 2022.

CAT Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van CAT? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over CAT seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

CAT Serie Informatie

CAT is een Misdaad / Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Balwinder Singh Janjua met onder meer de acteurs Abhishant Rana, Suvinder Pal Vicky en Hasleen Kaur .

Lang geleden was Gurnam Singh een jonge informant, een CAT, voor de politie van Punjab. Hij infiltreerde in een terroristische bende die zijn ouders vermoordde, en hielp de politie de bende neer te halen tijdens een wapendeal. Voor zijn inspanningen kregen hij en zijn broer en zus, beiden nog kleine kinderen, een nieuwe plek om te wonen en een nieuwe identiteit. Nu, anno 2006, leidt Gurnam een normaal leven als monteur. Zijn zus heeft zich in Canada gevestigd, maar zijn broer Sunny woont daar nog steeds, waar hij het moeilijk heeft op de universiteit. Op een avond wordt betrapt op het verkopen van drugs en wordt gearresteerd. Wanhopig om de aanklacht tegen Sunny te laten intrekken, benadert Gurnam zijn oude contactpersoon bij de politie, Shetab Singh. Om zijn broer vrij te krijgen moet Gurnam nogmaals in een groot drugsimperium infiltreren waar hij stuit op een gevaarlijke link met zijn duistere verleden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.