Sumo Do, Sumo Don't seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sumo Do, Sumo Don't? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sumo Do, Sumo Don't.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sumo Do, Sumo Don't (Seizoen 1) dateert van 2022.
Sumo Do, Sumo Don't Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sumo Do, Sumo Don't? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sumo Do, Sumo Don't seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sumo Do, Sumo Don't Serie Informatie
Sumo Do, Sumo Don't is een Komedie / Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Shozo Katashima met onder meer de acteurs Shono Hayama, Rikka Ihara en Himi Sato .
Ryota Moriyama, laatstejaars op de Kyoritsu-universiteit, krijgt een baan aangeboden bij een topbedrijf, maar wordt gedumpt door Saki Nishino. Zijn professor zegt dat hij kan afstuderen mits hij bij de club voor sumoworstelaars gaat en op z'n minst aan één wedstrijd meedoet. De club is op sterven na dood met maar één lid sinds twee jaar, Honoka Oba. Om te kunnen afstuderen ondergaat Ryota de strikte trainingsmethode van Honoka en begint andere leden te werven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.