• 9.385.135 stemmen

Flikken

Flikken seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Flikken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Flikken.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Flikken (Seizoen 10) dateert van 2009.

Flikken Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Flikken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Flikken seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Flikken Serie Informatie

Flikken is een Misdaad / Drama-serie uit 1999-2009. Geregisseerd door Dirk Corthout met onder meer de acteurs Mark Tijsmans, Ludo Hellinx en Jo De Meyere .

We maken kennis met het politieteam van commissaris Deprez uit de Vlaamse stad Gent. De jonge inspecteur Tony Dierickx is een harde tante, ligt constant dwars en lapt soms de regels aan haar laars. De koelbloedige inspecteur Britt Michiels wordt de nieuwe partner van Tony en geleidelijk aan leren ze elkaar beter te respecteren. Brigadier Ben Vanneste vormt een duo met brigadier Selattin Ates. De twee zijn tegengestelden wat karakter betreft maar voelen elkaar in de job perfect aan. Hoofd-brigadier Raymond Jacobs is de oudste van het team. Zijn jarenlange ervaring deelt hij met enige tegenzin met zijn ambitieuze jongere en onervaren partner Wilfried Pasmans.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,61 met in totaal 363 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.