• 9.384.855 stemmen

Momgap

Momgap seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Momgap? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Momgap.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Momgap (Seizoen 1) dateert van 2022.

Momgap Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Momgap? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Momgap seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Momgap Serie Informatie

Momgap is een Drama / Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Jeon Woo-sung met onder meer de acteurs Jeon Jong-seo, Jin Sun-kyu en Chang Ryul .

No Hyung Soo bezoekt een kamer in een motel. Daar heeft hij een afspraak met Park Joo Young. Hij wordt plots verrast door een groep mensen die schijnen te zijn gekomen om zijn organen te kopen. Onder leiding van Park onderhandelen ze over de prijs, maar dan treft plots een aardbeving van enorme omvang het gebouw. De groep mensen moet zien te overleven binnen het ingestorte gebouw.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,90 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.