• 9.385.098 stemmen

Once upon a Small Town

Once upon a Small Town seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Once upon a Small Town? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Once upon a Small Town.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Once upon a Small Town (Seizoen 1) dateert van 2022.

Once upon a Small Town Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Once upon a Small Town? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Once upon a Small Town seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Once upon a Small Town Serie Informatie

Once upon a Small Town is een Komedie / Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Kwon Seok-jang met onder meer de acteurs Joy, Choo Young-woo en Baek Sung-chul .

Han Ji-yul werkt als dierenarts in Seoul. Op een dag krijgt hij een telefoontje van zijn grootvader, die ernstig klinkt. Ji-yul besluit naar het dorp Huidong te gaan, waar zijn grootvader woont en een dierenkliniek runt. Daar ontmoet Ji-yul politieagente Ahn Ja-young. Het blijkt dat zijn grootvader door Europa toert en via een briefje laat weten dat Ji-yul een half jaar lang de dierenkliniek moet overnemen terwijl zijn grootvader weg is. Hierbij wordt hij geholpen door Ja-young, met wie Ji-yul een romantische relatie ontwikkelt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.