Cold Squad seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Cold Squad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cold Squad.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cold Squad (Seizoen 2) dateert van 1998.
Cold Squad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Cold Squad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cold Squad seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cold Squad Serie Informatie
Cold Squad is een Misdaad / Drama-serie uit 1998-1999. Geregisseerd door Jorge Montesi met onder meer de acteurs Garry Chalk, Joy Tanner en Julie Stewart .
In de politie serie Cold Squad maken we kennis met het team van Ali McCormick van de afdeling moordzaken in Vancouver waarin zij onopgeloste zaken een tweede kans geven. Ali en haar collega's krijgen elke aflevering te maken met onopgeloste zaken die zijn blijven liggen, voor sommige zaken geldt dat hun geliefde 10 jaar geleden is vermoord zonder de moordenaar te kunnen pakken. Het is aan Ali en haar team de zaken opnieuw te bekijken en met behulp van de hedendaagse techniek de zaak alsnog op te lossen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.