• 9.384.159 stemmen

George & Tammy

George & Tammy seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie George & Tammy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van George & Tammy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van George & Tammy (Seizoen 1) dateert van 2022.

George & Tammy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van George & Tammy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over George & Tammy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

George & Tammy Serie Informatie

George & Tammy is een Drama-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door John Hillcoat met onder meer de acteurs Michael Shannon, David Wilson Barnes en Walton Goggins .

Biografisch drama over de relatie tussen de beroemde countrymuzikanten Tammy Wynette en George Jones, terwijl ze zich een weg banen door de hoogte- en dieptepunten van roem en succes. Hun gecompliceerde maar langdurige relatie heeft enkele van de meest iconische countrynummers aller tijden verwezenlijkt: zo wordt Wynette herinnerd als de ‘First Lady of Country Music’, met als haar succesvolle nummer ‘Stand by Your Man’. Samen hebben ze meer dan dertig nummer-één-singles gekend, waaronder veel duetten als ‘We’re Gonna Hold On’.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.