Svörtu Sandar seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Svörtu Sandar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Svörtu Sandar.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Svörtu Sandar (Seizoen 1) dateert van 2021.
Svörtu Sandar Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Svörtu Sandar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Svörtu Sandar seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Svörtu Sandar Serie Informatie
Svörtu Sandar is een Drama / Misdaad-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Baldvin Z met onder meer de acteurs Fannar Arnarsson, Kolbeinn Arnbjörnsson en Aðalbjörg Emma Hafsteinsdóttir .
Rechercheur Aníta Elínardóttir keert na vijftien jaar terug naar haar geboorteplaats. Ze heeft geen zin in het weerzien met de mensen die ze al die tijd heeft ontweken, onder wie haar eigen moeder, met wie ze een duister verleden heeft. Als het stoffelijk overschot van een jonge toeriste opduikt, raakt ze ook verwikkeld in de zoektocht naar een seriemoordenaar.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,39 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.