• 9.385.220 stemmen

Robo Mundial

Robo Mundial seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Robo Mundial? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Robo Mundial.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Robo Mundial (Seizoen 1) dateert van 2022.

Robo Mundial Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Robo Mundial? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Robo Mundial seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Robo Mundial Serie Informatie

Robo Mundial is een Komedie-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Joaquín Furriel, Benjamín Amadeo en Carla Quevedo .

Nadat hij al zijn spaargeld heeft geïnvesteerd om met zijn zoon naar het WK te reizen, is Lucho geschokt als hij hoort dat het Argentijnse team wordt gediskwalificeerd voor de wedstrijden. Hij en een handvol van zijn collega's, een flitsende groep losers die op het punt staan hun baan te verliezen, besluiten "het recht in eigen handen" te nemen. Ze bedenken een plan om de beroemde WK-trofee te stelen tijdens zijn promotietour door Argentinië. Op deze manier kan het nationale team weer meedoen aan de wedstrijden en kunnen hij en zijn zoon, zoals oorspronkelijk gepland, naar het WK reizen.