• 9.384.374 stemmen

Maiko-san Chino Makanai-San

Maiko-san Chino Makanai-San seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Maiko-san Chino Makanai-San? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Maiko-san Chino Makanai-San.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Maiko-san Chino Makanai-San (Seizoen 1) dateert van 2023.

Maiko-san Chino Makanai-San Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Maiko-san Chino Makanai-San? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Maiko-san Chino Makanai-San seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Maiko-san Chino Makanai-San Serie Informatie

Maiko-san Chino Makanai-San is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Hirokazu Kore-eda met onder meer de acteurs Nana Mori, Natsuki Deguchi en Natsuki Degu .

Kiyo is een makanai, iemand die dagelijks maaltijden verzorgt, in een maiko in het geisha-district rond Kyoto, een huis waar geisha's in opleiding samenwonen. Sumire is een geisha die ook makanai is geworden. Verschillende verhalen over deze geisha's en hun wereld wordt, met voedsel als de rode draad, verteld. Kiyo merkt zo dat het leven van een geisha, maar ook dat van een 'entertainer' als een makanai, niet gemakkelijk is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,58 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.