Romantic Killer seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Romantic Killer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Romantic Killer.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Romantic Killer (Seizoen 1) dateert van 2022.
Romantic Killer Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Romantic Killer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Romantic Killer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Romantic Killer Serie Informatie
Romantic Killer is een Animatie / Komedie-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Rie Takahashi, Mikako Komatsu en Yuichiro Umehara .
Studente Anzu Hoshino heeft een geweldig leven. Elke dag speelt ze videospelletjes, eet ze snacks en aait ze haar geliefde kat. Maar dit zalige bestaan verandert in een verwarrende puinhoop wanneer een magisch wezen haar transporteert naar een andere realiteit zonder haar favoriete dingen. Nu zit ze opgescheept met allemaal knappe jongens. Hoe kan ze in vredesnaam overleven in zo'n vreselijke wereld? Anzu zal moeten meespelen in deze veranderde realiteit voordat ze kan terugkeren naar haar normale leven. Met tegenzin sluit ze vriendschap met Tsukasa Kazuki. Hij is helaas een van de knapste en populairste jongens op school, en wat erger is, ze realiseert zich dat hij misschien niet eens zo'n slecht mens is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.