Am I Being Unreasonable? seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Am I Being Unreasonable?? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Am I Being Unreasonable?.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Am I Being Unreasonable? (Seizoen 2) dateert van 2025.
Am I Being Unreasonable? Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Am I Being Unreasonable?? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Am I Being Unreasonable? seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Am I Being Unreasonable? Serie Informatie
Am I Being Unreasonable? is een Komedie / Thriller-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Jonny Campbell met onder meer de acteurs Daisy May Cooper, Seline Hizli en Lenny Rush .
Nic rouwt om een verlies dat ze met niemand kan delen terwijl ze vastzit in een deprimerend huwelijk. Alleen haar zoon, Ollie, die ze aanbidt, houdt haar op de been. Maar wanneer Jen in de stad komt wonen, gaat de zon dankzij deze verwante ziel weer voor haar schijnen. Dit komt echter wel met een prijs, wanneer haar duistere geheim hierdoor ook weer op komt borrelen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.