I Am a Stalker seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie I Am a Stalker? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I Am a Stalker.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I Am a Stalker (Seizoen 1) dateert van 2022.
I Am a Stalker Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van I Am a Stalker? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I Am a Stalker seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I Am a Stalker Serie Informatie
I Am a Stalker is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2022.
In alleen al de Verenigde Staten worden elk jaar ruim 1,4 miljoen mensen gestalkt. De vorm kan verschillen van irritatie, bijvoorbeeld middels het overmatig versturen van e-mails of post, via het indringende, bijvoorbeeld het heimelijk bekijken of volgen, tot de ernstigste vorm, waarin er gekidnapt of gemoord wordt. In deze documentaireserie vertellen veroordeelde stalkers en slachtoffers aangrijpende verhalen over intimidatie, misbruik en andere misdaden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,93 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.