• 9.384.766 stemmen

Onze Boerderij: En Nu Zelf

Onze Boerderij: En Nu Zelf seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Onze Boerderij: En Nu Zelf? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Onze Boerderij: En Nu Zelf.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Onze Boerderij: En Nu Zelf (Seizoen 1) dateert van 2022.

Onze Boerderij: En Nu Zelf Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Onze Boerderij: En Nu Zelf? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Onze Boerderij: En Nu Zelf seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Onze Boerderij: En Nu Zelf Serie Informatie

Onze Boerderij: En Nu Zelf is een Reality-serie uit 2022.

Na zeventien jaar rondlopen op boerenerven komt het er eindelijk van: Yvon Jaspers wordt boer. Ze begint – kleinschalig – haar eigen boerderij. De bus waarmee ze samen met Bertie door Europa reed voor 'Onze boerderij in Europa' is neergezet op een stuk grond en dient als uitvalsbasis. Hoe ervaart Yvon het om zelf boer te zijn, en hoe doet ze het als boer?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.