Gry Rodzinne seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Gry Rodzinne? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gry Rodzinne.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gry Rodzinne (Seizoen 1) dateert van 2022.
Gry Rodzinne Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Gry Rodzinne? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gry Rodzinne seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gry Rodzinne Serie Informatie
Gry Rodzinne is een Drama / Romantiek-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Eliza Rycembel, Izabela Kuna en Małgorzata Mikołajczak .
Op de trouwdag van een medisch studente met een rijke plastisch chirurg realiseren de families van het jonge koppel zich dat het enige waarin ze overeenkomen hun vermogen is om geheimen te bewaren en leugens te verspreiden. Tijdens de trouwceremonie worden deze geheimen langzaamaan steeds meer ontfutseld, en dreigt de trouwdag van het koppel rampzalig te gaan verlopen, naarmate dit web van geheimen en leugens tussen hun twee families zich steeds meer begint te ontrafelen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.