• 9.385.720 stemmen

Repatriado, El

El Repatriado seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Repatriado? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van El Repatriado.

Het laatste bij ons bekende seizoen van El Repatriado (Seizoen 1) dateert van 2022.

El Repatriado Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Repatriado? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Repatriado seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

El Repatriado Serie Informatie

El Repatriado is een Drama-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Ricardo Abarca, Paco Rueda en Dagoberto Gama .

Op de dag van de belangrijkste wedstrijd van zijn leven wordt Leonel Reina, een jonge latino bokser die is opgegroeid in de VS, gearresteerd en gedeporteerd naar Mexico-Stad. Zonder Spaans te spreken doet hij wanhopige pogingen om te bewijzen dat hij Amerikaan is en terug te keren. Maar dat valt niet mee, want hij weet niet dat hij nooit genaturaliseerd is als Amerikaans staatsburger. In een vreemde, pittoreske omgeving komt Leonel in aanraking met zijn verleden en wordt hij verliefd op Miss Meche, een lerares. Samen met zijn nieuwe vrienden helpt zij hem zijn droom te verwezenlijken om kampioen te worden en zijn weg terug naar huis te vinden.