• 9.383.885 stemmen

Gang Zielonej Rękawiczki

Gang Zielonej Rękawiczki seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Gang Zielonej Rękawiczki? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Gang Zielonej Rękawiczki.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Gang Zielonej Rękawiczki (Seizoen 2) dateert van 2024.

Gang Zielonej Rękawiczki Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Gang Zielonej Rękawiczki? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gang Zielonej Rękawiczki seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Gang Zielonej Rękawiczki Serie Informatie

Gang Zielonej Rękawiczki is een Komedie-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Bartosz Kruhlik met onder meer de acteurs Magdalena Kuta, Małgorzata Potocka en Anna Romantowska .

Drie oudere vrouwelijke overvallers op leeftijd weten makkelijk uit de handen van de politie te blijven, omdat iedereen ze als nette dames of gezellige omaatjes beschouwt. Zo verrichten ze samen allerlei grote overvallen. Wanneer een van hen echter tijdens een mislukte inbraak herkend lijkt te zijn, besluiten ze onder te duiken in een verpleeghuis voor ouderen. In dit verzorgingstehuis is het leven lang niet zo kalm en saai als ze verwacht hadden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.